All-on-4 rögzített fogsor

A költséghatékony és igényes megoldás teljes foghiányra

Ha elvesztette az összes fogát, a rögzítés nélküli, hagyományos protézis csak ritkán nyújt tökéletes megoldást. Ezek a protézisek esetenként fájdalmat okozhatnak, kényelmetlenek és gyakran instabilak, megnehezítve ezzel kedvenc ételeinek fogyasztását. A modern fogászat azonban ma már számos egyéb, hatékonyabb megoldást is kínál amelyek közül az All-on-4™ rögzített fogpótlás az egyik legjobb megoldás.

Mit is jelent az All-on-4™?

All-on-4™ a neve egy eredményes és hatékony technikának, amelynél általában csak 4 fogászati implantátum biztosítja a felső vagy alsó fogsor stabil rögzülését. Az All-on-4™ egy hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé egy erős és biztos fogsor elhorgonyzás révén, ezáltal egy természetesebb mosolyt adva.

Mivel csupán négy implantátum szükséges, ezáltal csökken a kezelési idő és a kezelési költség. Az All-on-4™ megoldás a csontban nagyobb stabilitást biztosít, valamint segít elkerülni bizonyos kiegészítő műtétek elvégzését, mint például a csontpótlás. Az implantátumok elhelyezése után, fogorvosa azonnal be tud helyezni egy ideiglenes fogsort, elkerülve ezzel a fogatlansággal járó kellemetlenségeket!

Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már a műtét után is használhatja evéshez! Néhány hét gyógyulás után a fogorvos felhelyezi a végleges hidat, mely lehet rögzített és kivehető is. A étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat és újra élvezheti az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

All-on-4™ Fogászati Implantátum előnyei

Ellentétben a fogsor viselőkkel az All-on-4™-al rendelkezők ezen előnyöket élvezhetik:

  • természetes megjelenésű és érzésű rögzített műfogsor
  • rögzített műfogsor, melyek nem esnek ki a szájból kínos pillanatokban
  • egy fedetlen felső szájpadlás, amely lehetővé tesz több ízérzést étkezések közben
  • stabil harapási erő, amely lehetővé teszi számukra, hogy mindenféle típusú élelmiszert enni tudnak
  • csökkentett a száj körüli orcarész beesettségét, ami fiatalítja az arc megjelenését
  • nincs többé fogsorragasztóra vagy a fogsor éjszakai eltávolítására szükség
  • nincsen többé fájó feltörés vagy öklendezés-érzés