Fogászati implantáció

A vonzó, természetes megjelenésű fogaknak köszönhetően jobban érezzük magunkat. Kedvenc ételeinket élvezettel fogyaszthatjuk. Tökéletesen magabiztosak lehetünk ott, ahol igazán fontos: otthon,
a munkánkban, szabadidőnkben, de legfőképp amikor tükörbe nézünk.

Fogaink sérülése vagy hiánya nagymértékben kihat a mindennapi életünkre és az önbecsülésünkre.
Számos ok miatt veszíthetjük el fogainkat: baleset vagy betegség következtében, esetleg öröklődés útján.
Bármi legyen is az oka, e tényezők negatív hatással lesznek a mindennapi életünkre. Nem élvezhetjük kedvenc ételeinket, elveszíthetjük magabiztos megjelenésünket, jókedvünket és természetes mosolyunkat. 

Mi a fogászati implantátum?

A fogászati implantátumok mesterséges foggyökerek, amelyek tökéletesen beépülnek az állcsontba, biztonságos alapot nyújtva a kivehető, vagy fix fogpótlásnak.

Mely esetekben alkalmazhatók az implantátumok?

Egy vagy több fog hiányánál, vagy akár teljes fogatlanság esetén, különféle kezelések és implantációs megoldások érhetőek el.

Amennyiben Önnek is hiányzik foga, megoldást nyújthat a fogászati implantátum vagy a természetes fogra készült fogpótlás.

  • Fejfájás vagy migrén gyötri?
    Gyakran a hiányzó fogak befolyásolhatják egészséges fogaink helyzetét. A felső és az alsó állkapocs természetes tartását megváltoztatva, izommerevséget és ízületi problémákat okoznak. Hiányzó fogaink pótlása megoldást nyújthat ezekre a problémákra.
  • Arcvonásai megváltoztak?
    A hiányzó fog csontsorvadáshoz vezethet, mert az állkapocscsontunkra nem nehezedik egyenletes nyomás rágás során. Az állkapocs ennek következtében megváltozik, zsugorodik, és ez öregbíti arcát.
  • Kivehető fogsort visel?
    Ha igen, és fogsora nem illeszkedik tökéletesen, az kényelmetlenné válhat, akár fájdalmat is okozhat, implantátumok beültetése a legjobb megoldás a problémára, mivel tökéletesen helyettesítik a fog gyökerét. Kiváló támasztékai lehetnek koronáinak, valamint igazi természetes fogak látványát, érzetét keltik.